Investičné byty na prenájom sú stále v kurze

Zvažujete investovanie do nehnuteľnosti? Projekt Kamence v Kysuckom Novom Meste dokončí v októbri a novembri výstavbu ďalších bytových domov a stále tu nájdete voľné byty na predaj. Na výber sú rôzne dispozície – garsónky, 2+kk aj vyhľadávané 3+kk. Oproti Žiline sú ceny novo postavených bytov na Kamencoch nižšie. Hypotekárny servis poskytuje priamo developer a podmienky na realitnom trhu sú priaznivé pre tých, ktorí chcú nehnuteľnosť nejakú dobu prenajímať.

Málo bytov na prenájom – príležitosť pre investičný nákup

V Kysuckom Novom Meste a okolí je ponuka bytov na prenájom minimálna. Dopyt po prenájmoch v našom regióne je pritom veľký, nakoľko navýšené úrokové sadzby v bankách, odrádzajú mnohých od kúpy bytu. Investorom sa tak otvára možnosť zakúpiť už dokončený byt v novostavbe s výhodnými hypotekárnymi podmienkami, ktoré developer projektu pripravil pre svojich klientov a nový byt obratom ponúknuť na prenájom.

Byty na Kamencoch budú odovzdané novým majiteľom zariadené v štandarde – bezpečnostné vstupné dvere, podlahy, sanita a dlažby v kúpeľni a WC, interiérové dvere a príprava na kuchynskú linku. Stačí vybaviť byt nábytkom a môže byť ponúknutý na prenájom.

Video: Výstavba Etapy 3 a Etapy 4 – Júl 2023

Kamence excelujú občianskou vybavenosťou, lákajú aj Žilinčanov

Žilinský investor Istrofinal, a. s. premyslel projekt Kamence do detailov. Súčasťou lokality je Obchodná galéria Naša, kde nájdete Tesco, dm drogerie markt, BENU lekáreň, ale aj Kik, TEDi a Super ZOO. Dostatok parkovacích miest k bytom je samozrejmosťou, ako aj zelené promenády a detské ihrisko. V pešej dostupnosti je škola a investor pripravuje aj zriadenie novej škôlky priamo v areáli Kamencov.

Na skok do prírody, blízko do mesta

Kamence sú situované na nábreží rieky Kysuca a zelené koridory medzi domami poskytujú priestor na pokojné prechádzky a turisti, či športovci ocenia blízku dostupnosť okolitej Kysuckej vrchoviny. V zime poteší lyžiarov a skialpinistov blízke lyžiarske stredisko Veľká Rača.

Poloha mestskej štvrte poskytuje dobré dopravné napojenie na hlavný ťah do Žiliny, kam sa za ideálnych okolností dostanete za 12 minút autom, prípadne môžete využiť najlacnejšie cestovanie v regióne – Integrovaný dopravný systém Žilinského kraja, kde po zakúpení mesačného cestovného lístka cestujete neobmedzene vlakmi, prímestskými autobusmi aj MHD v Žiline.

Istrofinal – Partner profesionálov

Developerom, ktorý zastrešuje celý projekt Kamence je žilinská spoločnosť Istrofinal, a. s. Na trhu s nehnuteľnosťami pôsobí už takmer 20 rokov. O zodpovednom prístupe na Kamencoch a dôraze na kvalitu zo strany developera svedčí aj získanie ocenenia CE ZA AR 2021 pre Etapu 1 tohto projektu.

Viac informácií o našom hypotekárnom servise a rezervácie obhliadok bytov si môžete dohodnúť e-mailom na predaj@istrofinal.sk alebo telefonicky na čísle 0902 554 232.