Prenájom: Priestory pre materskú školu

Spoločnosť Istrofinal BD KNM, s.r.o. ponúka na dlhodobý prenájom priestory pre zariadenie materskej školy v novostavbe Kamence, Kysucké Nové Mesto.

Rozloha a vybavenie objektu

Celkový interiér pre materskú školu má rozlohu 605,43m2, je projektovaný a bude skolaudovaný ako školský objekt. Aktuálne prebieha výstavba, jej ukončenie je plánované na október 2023. Objekt škôlky sa nachádza na prvom nadzemnom podlaží a je súčasťou obytného súboru bytových domov Kamence, disponuje terasou a záhradou s rozlohou 641 m2 orientovanou do zeleného vnútrobloku bez prístupu automobilov. Katalóg k prenájmu na stiahnutie tu.

Lokalita Kamence

Nová mestská štvrť Kamence sa nachádza v Kysuckom Novom Meste na nábreží rieky Kysuca. Kvalitná bytová výstavba, prírodné prostredie, kompletná občianska vybavenosť a výborné dopravné napojenie robia z nášho projektu vyhľadávanú lokalitu pre nových obyvateľov zo širokého okolia. Prvá etapa výstavby 3 bytových domov bola dokončená v roku 2020 a získala prestížne ocenenie CE ZA AR 2021 v kategórii bytové domy. Aktuálne prebieha výstavba ďalších šiestich bytových domov a priestorov materskej školy. Vzhľadom na rozsah výstavby v lokalite Kamence a skladbu obyvateľstva v Kysuckom Novom Meste je nová materská škola vítaným prínosom občianskej vybavenosti pre túto oblasť.

Podmienky prenájmu

  • Nájomný vzťah sa uzatvára na dobu určitú – 10 rokov, s možnosťou opcie na 5+5 rokov
    a možnosť kúpy parkovacích státí v počte min. 2 ks.
  • Priestor sa prenajíma ako holopriestor, pozemok zariadený mobiliármi ako detské ihrisko a krytá terasa.
  • Možnosť zabezpečiť fit-out prevádzky zo strany prenajímateľa (podlahy, obklady, dlažby, predpríprava na kuchyňu).
  • Peňažné záväzky nájomcu sa skladajú z nájomného, elektriny a zálohových platieb sa správu (zálohové platby pre Kysuca s. r. o., teplo, vodné, stočné…a ďalšie).
  • Nájomca je povinný zložiť preddavok na nájomné a prevádzkové náklady vo výške 6-mesačného nájomného a zálohových platieb.

Výška nájmu: dohodou

Kontakt

Ak Vás naša ponuka zaujala, radi sa s Vami porozprávame o podrobnostiach na osobnom stretnutí. Kontaktujte, prosím, našu obchodnú manažérku:

JUDr. Ivana Pavlíková
tkacova@istrofinal.sk
0911 861 507

Istrofinal BD KNM, s.r.o.
Mydlárska 7A
01001 Žilina